Източна Украйна — Украинският президент Володимир Зеленски се срещна с нашия

...
Източна Украйна — Украинският президент Володимир Зеленски се срещна с нашия
Коментари Харесай

Украинският Зеленски предупреждава, че Путин ще тласне войната на Русия „много бързо“ на територията на НАТО, ако не бъде спрян

Източна Украйна — Украинският президент Володимир Зеленски се срещна с нашия екип на CBS News на неразкрито, бомбардирано място постройка в далечния изток на страната си. Тук не е мъчно да се намерят бомбардирани здания.

С наближаването на пролетта Зеленски сподели, че украинските сили са съумели да задържат съветския прогрес през най-лошите зимни месеци.

„ Ние стабилизирахме обстановката. По-добре е, в сравнение с беше преди два-три месеца, когато имахме огромен недостиг на артилерийски муниции, разнообразни типове оръжия “, сподели той, „ Изобщо не видяхме огромния, голям контранастъпление от Русия... Те нямаха триумф. "

унищожиха " някои села. "

" Нямахме обстрели, артилерийски обстрели, доста разнообразни неща, " той сподели, наблягайки, че макар че неговите войски са съумели да държат руснаците на разстояние значително до момента, те не са подготвени да се пазят против друга огромна съветска атака, предстояща през идващите месеци.

Това, сподели той, се чака към края на май или пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР